Autoværksted

Trænger din bil til at komme på autoværksted eller få et eftersyn? Så kan vi hjælpe. Vi kan tilbyde flere forskellige typer for service til en god pris.

Vores medarbejdere er veluddannede og har mange års erfaring, det medfører at vi kan sikre dig, at du får et solidt og professionelt resultat hver gang. Derfor kan du trygt lade os stå for udførelsen af diverse opgave på din bil.

Vi følger med udviklingen

Vores mekaniker er altid opdateret med kurser inden for branchen, så vi kan fælge med udviklingen af El og hybridbiler mm. så vi kan tilbyde den bedste service. Vi mener at god service, høj faglighed og kvalitet går hånd i hånd.

Kontakt os

Har du brug for en mekaniker? Og leder du samtidig efter en der er pålidelig og dygtig? Eller skulle du være i tvivl om hvilke service din bil har brug for? Så tøv ikke med at kontakte os. Du er altid velkommen til at ringe til os og få den vejledning som du har brug for.

Du er velkommen til at køre forbi vores autoværksted med din bil, så vi kan tag et kig på den, og komme med et uforpligtende tilbud.