Serviceeftersyn

Det er lovpligtigt at få din bil til et serviceeftersyn. Hvis der er garanti på din bil, er det væsentlig, at du følger producentens krav, hvis du vil opretholde garantien.

Hos os har vi mange års erfaring, og vi følger naturligvis de bestemmelser og anvisninger bilproducenterne har fremstillet til netop din bil. Vi bruger desuden kun godkendte reservedele af høj kvalitet.  Vi sørger for at vi hele tiden bliver opdateret i forhold til uddannelse, udstyr samt software, så vi kan give dig den bedste service.

Det afgørende for hvornår en bil skal til service, er bilens alder samt brugen af den. Alt efter hvor gammel din bil er, skal den til service en gang om året, eller efter et bestemt antal kilometer.

Hvorfor få et serviceeftersyn

Et serviceeftersyn forebygger skader og reparationer samt skabe mindst mulige drifts- og sikkerhedsproblemer for dig som bilejer. Du kan se det som en forebyggende vedligeholdelse rutine, som kan fange og løse små problemer, inden de vokser sig større og det ender ud i en større reparation.

Kontakt os

Skulle du have spørgsmål i forhold til vores serviceeftersyn? Er du velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores værksted, så vi kan se, hvad vi kan gøre for dig. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig.